Wij zijn MrLx

Wij helpen je met juridische problemen.

Juridische hulp, goed geregeld

MrLx is opgericht om ondernemers op een eenvoudige manier toegang te bieden tot kwalitatief goede documenten en praktische juridische informatie.  

Wij bij MrLx zijn ervan overtuigd dat de ondernemer heel goed zelf in staat is om zijn zaken goed te regelen, als hij tenminste de juiste informatie voor handen heeft. MrLx heeft daarom de meest voorkomende documenten die ondernemers nodig (kunnen) hebben alvast opgemaakt, zodat je die meteen kunt gebruiken. Daarnaast bieden wij oplossingen en praktische tips. Het enige dat je hoeft te doen om hiertoe toegang te krijgen, is jouw gegevens invullen. Je kunt dan al onze documenten downloaden voor eigen gebruik. Deze documenten zijn snel en eenvoudig aan te passen. Zo helpen we je op weg naar de oplossing die je zoekt en kun jij je bezig houden met jouw bedrijf.

 

Natuurlijk bieden wij ook ondersteuning op de momenten dat je er zelf niet uitkomt. Direct telefonisch advies valt binnen het abonnement. Als je meer hulp nodig hebt, dan spreken we vooraf met je af wat dit gaat kosten. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.