Uitbreiding door groeiende vraag naar onze juridische dienstverlening

De afgelopen maanden hebben steeds meer ondernemers bij ons aangeklopt voor onze juridische ondersteuning. Risico’s beperken en voorkomen is steeds meer een prioriteit bij het ondernemen. Wij bieden hierbij de helpende hand door het geven van juridisch advies op maat. Ook zijn er nieuwe invuldocumenten die je tijd én geld kunnen besparen.

 

Nieuwe invuldocumenten

Binnen de categorie arbeidsrecht zijn er vanaf nu meer documenten te downloaden. De contracten en brieven hoeven alleen nog aangevuld te worden, de juridische inhoud hebben wij opgesteld. Ook zijn alle huidige documenten uitgebreid en aangepast. Heb je een ander document of maatwerk nodig, ook daarvoor kun je onze hulp inschakelen!

 

Nieuwe collega’s

Door de groeiende vraag naar onze dienstverlening, hebben wij ons team uitgebreid met twee collega’s. Vanaf maart staan Pauline Boone en Lisa Verbeek klaar voor jou als ondernemer. Weten wie Pauline en Lisa zijn? Lees dan vooral even verder, zij stellen zich graag verder voor.

 

Pauline Boone

Na het behalen van mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en Master Arbeidsrecht geef ik nu ruim vier jaar juridisch advies. Voor arbeidsrechtelijke kwesties, maar ook voor bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden of het AVG-proof maken van je organisatie, kun je bij mij terecht. Graag zet ik mij op een eerlijke en realistische manier in voor jouw belang!

 

Lisa Verbeek

Na het afronden van de opleiding tot juridisch medewerker ben ik verder gaan studeren op de Juridische Hogeschool. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, dit in combinatie met mijn leergierigheid maakt dat ik met veel plezier HBO-Rechten studeer. In maart ben ik bij MrLx gestart als juridisch assistente. Met groeiende interesse en nieuwsgierigheid houd ik mij onder andere bezig met de juridische modellen, algemene voorwaarden, nieuwsberichten en natuurlijk ook het te woord staan van jou!

 

Het team van MrLx bestaat vanaf maart uit vier ervaren juristen én een juridisch assistente. Mocht je vragen hebben, ergens tegenaan lopen of ben je gewoonweg benieuwd naar wat wij doen? Neem even contact met ons op, wij staan met enthousiasme voor je klaar!

Neem een abonnement op de juridische diensten van MrLx. Voor slechts € 149,- per jaar (ex btw) kun je alle documenten en informatie bekijken en gebruiken. Heb je een korte vraag of wil je even iets laten checken? Ook daar ben je bij ons voor aan het juiste adres!

Neem een abonnement op MrLx